top
به فرزندتان بگویید من به وجود تو افتخار می‌کنم/ اعتماد به نفس را در پسران تقویت کنید

به فرزندتان بگویید من به وجود تو افتخار می‌کنم/ اعتماد به نفس را در پسران تقویت کنید

کارگروه تربیتی پرتال جامع و تخصصی کودک، مهدکودک و خانواده:افزایش اعتماد به نفس در کودکان را با گفتن چندین جمله ی عالی که توصیه متخصصین روانشناسی کودکان هستند پیش بگیرید تا پیش از آنکه ضعف اعتماد به نفس کودکتان او را بیازارد شما به دادش رسیده باشید.

به فرزندتان بگویید من به وجود تو افتخار می‌کنم/ اعتماد به نفس را در پسران تقویت کنید

یک دکترای روانشناسی کودک با تاکید بر اهمیت تقویت اعتماد به نفس در فرزند پسر گفت: پسرانی به درستی و پس از کار سخت و چالش‌های زیاد موفق به انجام کاری می‌شوند که پدر و مادر به گفتن جمله «من به وجود تو افتخار می‌کنم» اکتفا کرده‌اند و آن‌ها در آینده افرادی مسئولیت‌پذیر و با اعتماد به نفس می شوند.

دکتر محمد زارع نیستانک در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه تقویت حس اعتماد فرزند پسر نسبت به خودش اهمیت ویژه‌ای دارد گفت: به مردهائی که آن‌ها را تحسین می‌کنید، فکر کنید، تمامی آن‌ها یک صفت مشترک دارند و آن اعتماد به نفس است.

وی افزود: هنگامی که مردی نسبت به خودش احساس خوبی دارد، این به معنای خودخواهی او نیست؛ بلکه او احساس اعتماد به نفس، شایستگی و صلاحیت دارد و این همان چیزی است که شما از آینده پسرتان توقع دارید.

زارع نیستانک با تاکید بر اینکه از ستایش و مدح نابجای وی باید خودداری کنید تصریح کرد: گفتن جملاتی همچون «تو باهوش‌ترین پسر دنیا و یا بهترین بازیکن بسکتبال هستی» اشتباه است، زیرا در زندگی واقعی، انتظارات فرزندتان را از خودش بیشتر می‌کند.

این دکترای روانشناسی کودک یادآور شد: براساس مطالعات انجام شده این گروه از کودکان، به درستی نمی‌توانند از عهده انجام مسئولیت‌های آینده برآیند. بلکه گروهی از کودکان به درستی و پس از کار سخت و چالش‌های زیاد موفق به انجام کاری می‌شوند که پدر و مادر به گفتن جمله «من به وجود تو افتخار می‌کنم» اکتفا کرده‌اند و آنان افرادی مسئولیت‌پذیر و با اعتماد به نفس هستند.

زارع نیستانک خاطرنشان کرد: هیچ‌گاه به کودکتان برچسب نزنید. هرگز به او نگویید که تو پسر هستی و نمی‌توانی این کار را انجام دهی و یا از دیگر جملات سرزنش‌کننده برای رفتار پسرتان استفاده نکنید.

وی گفت: هیچ‌گاه نوع رفتار کودکتان را به جنسیت او ربط ندهید. پیام‌هایی که بچه‌ها از والدین خود دریافت می‌کنند، نقش عمده‌ای در رشد اعتماد به نفس آنان دارد. هنگامی که والدین با گفتن جملات منفی، ارزش کودک خود را پایین می‌آورند، به مرور کودک این قضیه را باور می‌کند و اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهد و مشکل را ناشی از نوع جنسیت خود می‌داند.

ایسنا



مرتبه
مرتبه
نظر و تجربه خود را برای دیگران ثبت کنید

تبلیغات ویژه

تجربه مادرانه
شما میتوانید در مورد موضوع زیر بحث و تبادل نظر کنید و در قسمت نظرات تجربه خود را با مادران در میان بگذارید :
موضوع انتخاب شده :
جدا کردن اتاق فرزندان
تجربه خودرا بنویسید
تبلیغات